Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

SFO

Hærvejsskolens SFO

Legepladsen

Hvem er vi?
Hærvejsskolens SFO har elever fra 0. - 3. klasse samt vores Mini SFO med specialklassebørn. Vi er fordelt i 2 fløje, Rød & Grøn, og deler lokaler med skolen.
Vi har 13 ansatte i SFO, både pædagoger og pædagogmedhjælpere. Vi er en praktikinstitution for både lønnede og ulønnede studerende. Det vil sige, at vi nogen gange har unge mennesker i praktik hos os. Vi er meget glade for at have studerende, da de er med til at højne de pædagogiske værdier i vores SFO. 
Vi har et super lækkert og stort grønt udeområde, som vi benytter meget både sommer og vinter.

Mobilfri SFO
Vi er en mobilfri skole og SFO. Det betyder, at forældre hverken kan ringe til sit barn i skoletiden eller når det kommer i SFO. Hvis børnene har mobiltelefoner med, bliver de lagt i en kasse og udleveres når børnene skal hjem. 

Komme/gå system i AULA
SFO bruger komme/gå systemet i AULA. Det er her I kan skrive beskeder til os. Systemet er ligeledes opsat til, at Jeres barn hver morgen og eftermiddag selv skal tjekke sig ind og ud af SFO på touch skærme i fløjene. Det er også via dette system, I skal melde Jeres barn til/fra SFO i skoleferierne. 

Legepladsen

Åbningstider
SFO har åbent mandag - fredag fra kl. 6.15 - 8.15 og igen fra kl. 12.45 - 17.00. Fredag lukker SFO kl. 16.00

Åbning i skoleferierne
SFO har lukkedage på grundlovsdag d. 5. juni og dagen efter Kr. Himmelfart.
De 3 dage op til påske er der åbent 6.15-16.30
Mellem jul og nytår er der mulighed for at få passet sit barn i én af kommunens institutioner, hvis man har et arbejdsbetinget pasningsbehov.
I sommerferien, i ugerne 28, 29 og 30 er der sampasning. Sampasningen foregår her på skolen og er altid sammen med Hjordkær SFO.
Åbningstiden i ferieperioderne er mandag - torsdag fra kl. 6.15 - 16.30 og fredag kl. 6.15 - 16.00

Har du spørgsmål til SFO eller Mini SFO er du altid velkommen til at kontakt Susanne Holst på telefon 7376 6122 eller email sho@aabenraa.dk

SFO