De gode historier

På Hærvejsskolen har vi mange kreative og glade elever, lærere og pædagoger og der er altid nogen, der har gang i noget spændende. Vi vil her på siden lægge små historier op omkring, hvad der sker på vores skole. Det vil være historier fra dagligdagen, begivenheder og meget meget andet.

Idrætscertificering

Hærvejsskolen er blevet certificeret i idræt, og både skolen og skolens idrætslærere nu har fået bevis på det. Keld holder certifikatet der beviser at Hærvejsskolen nu er idrætscertificeret. Det vil selvfølgelig blive hængt op et sted på skolen og vidner om den nye titel.

idrætslærere og leder

Billederne herunder er fra 5. årgang, der arbejder med roller og bold. Efter idrætscertificeringen er der kommet et styrket fokus på arbejdet med teori og idrætsdidaktiske modeller. Her arbejder eleverne med deres egen bevidsthed om og udvikling af boldspil.

roller og bold

roller og bold2

"De sjove" i hverdagen

Hørt i indskolingen:
Lærer: Hvorfor har I så vådt hår?
Elev: Kig ud, se lige det møjnvejr

Hørt på mellemtrinnet i Kristendom:
Opgaven er at tegne Jesus´ dåb
Lærer: Skal din tegning ikke farvelægges?
Elev: Nej, det var da i "gamle dage", da var alt sort/hvid

Tobak, nej tak Shape Created with Sketch.
Lagkageløb Shape Created with Sketch.
15.01.20 - Eleverne flytter ind Shape Created with Sketch.